Konferencë- Imigrimi në SHBA, me avokatin amerikan Andrew P Johnson

    Si te merrni Green Card pa lotarine amerikane

Avokati i njohur amerikan Andrew P. Johnson vjen në Shqipëri për të shpjeguar procesin e marrjes së vizes EB-3 për punësim në SHBA . Avokati me stafin e tij do t'ju shpjegojë se cilat janë hapat për të marrë një vizë punësimi në SHBA dhe kartën jeshile.
Për më shumë lexoni: ketu

Data: 15 Maj 2019

Ora: 17:00-19:00

Vendi: Tirana International Hotel

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies