Poetry Slam

    by Goethe-Zentrum

23.05 / 19:00 / Hostel Destil

Sebastiani është tashmë kampion gjermanishtfolës në konkurset individuale dhe në grup të Poetry Slam dhe kjo nuk është arsyeja e vetme pse ai është i padiskutueshëm në historinë evropiane të Poetry Slam. Për më shumë se një dekadë, ai ka bërë humor, rimuar dhe filozofuar në nivelet më të larta të skenës europiane të varietesë dhe komedisë, nëpërmjet radios dhe televizionit drejt e në mendjet dhe zemrat e publikut. Ai është mbajtës i Prix Panthéon dhe i një kapeleje dhe do të hapë kutinë e tij poetike të Pandorës për ne në 23 maj, ora 19 në Hostel Destil.  

Ky event organizohet nga Goethe-Zentrum

Hyrje e lirë  

Gjuha: gjermanisht

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies