Platforme elektronike per te nxenit e te rriturve ne Europe

Ne kuadrin e "Albanian Skills Week" do te mbahet nje event ne "Tirana Bussines Park" persa i perket te nxenit te te rriturve ne Europe.
EPALE eshte nje komunitet europian, shumegjuhesh dhe i hapur i anetaresimit te profesionisteve te te mesuarit per te rritur, duke perfshire trajneret e te rriturve, stafin drejtues dhe mbeshtetes, kerkuesit, akademiket dhe politikeberesit. EPALE financohet nga programi Erasmus +. Eshte pjese e strategjise se Bashkimit Europian per te promovuar mundesi me te mira te te mesuarit per te gjithe te rriturit. Ky event do te zhvillohet nga AKAFPK ne bashkepunim me Ministrine e Financave dhe Ekonomise si dhe me mbeshtetjen e Programit ERASMUS+ .
Ftohen të marrin pjesë të gjithë aktorët që janë përgjegjës në mënyra të ndryshme jo vetëm për edukimin, nxitjen e barazisë, kohezionit social dhe qytetarisë aktive, por edhe për punësimin dhe të nxënit gjatë gjithë jetës të të rriturve.

Regjistrohuni ne linkun e meposhtem:
https://forms.gle/xh768Bpe1kZaTmvs9

Hyrja e lire!

6 Maj / 11:00-12:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies