Social Media Marketing Skill Competition 2019

Në kuadër të Javës Shqiptare të Aftësive do të mbahet një Workshop për Ditën e Ardhshme në Tirana Business Park me qëllim të ofrimit të nxënësve të rinj (VET) dhe studentëve, mësimdhënësve, specialistëve të burimeve njerëzore dhe të burimeve njerëzore me sfondin shkencor të Studimeve Futures me informacion praktik rreth aftësitë e ardhshme dhe aftësia për të analizuar të ardhmen dhe për të bërë një parashikim.

Ne mund të ndikojmë në të ardhmen, të cilën ajo nuk na vjen vetëm. Në të ardhmen ne kemi nevojë për aftësi të reja dhe elasticiteti është më i rëndësishmi. Kjo është arsyeja pse gjatë mësimeve dhe punëtorive tona ne do të përpiqemi të hapim mendjet tona në të ardhme të ndryshme dhe të përpiqemi t'i krijojmë ato.
A keni aftësi solide në redaktimin dhe menaxhimin e informacionit mbi kanalet e medias sociale?
A e kupton anglishten si detyrat në konkurs do të jepen në gjuhën angleze? Pastaj ju mund të aplikoni për konkursin e Aftësive të Marketingut Social Media më 7 Prill 2019, ora 24:00.
Ju lutemi lexoni me kujdes informacionin dhe bëni regjistrimin tuaj për pjesëmarrje: http://www.albanianskills.org/application-smm-old/

juri
Genti Selenica - Bashkëthemelues dhe CEO - Baboon, ENGAL & BuyToAmerica - Shqipëri
Marinela Kuçaj - Menaxher i Mediave Sociale - Local Web - Albania
Reni Dallaku - Ekspert i Medias Sociale - AGOG Marketing - Albania
Aplikimi për pjesëmarrje është i hapur deri më 7 prill 2019
Lexoni me kujdes informacionin para se të aplikoni në këtë link:
http://www.albanianskills.org/application-smm-old/

 11 Maj 2019    08:30-18:30
 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies