E ardhmja e punës dhe aftësive Bëni të ardhmen në duart tuaja

Në kuadër të Javës Shqiptare të Aftësive do të mbahet një Workshop për Ditën e Ardhshme në Tirana Business Park me qëllim të ofrimit të nxënësve të rinj (VET) dhe studentëve, mësimdhënësve, specialistëve të burimeve njerëzore dhe të burimeve njerëzore me sfondin shkencor të Studimeve Futures me informacion praktik rreth aftësitë e ardhshme dhe aftësia për të analizuar të ardhmen dhe për të bërë një parashikim.

Ne mund të ndikojmë në të ardhmen, të cilën ajo nuk na vjen vetëm. Në të ardhmen ne kemi nevojë për aftësi të reja dhe elasticiteti është më i rëndësishmi. Kjo është arsyeja pse gjatë mësimeve dhe punëtorive tona ne do të përpiqemi të hapim mendjet tona në të ardhme të ndryshme dhe të përpiqemi t'i krijojmë ato.

Tuovi Ronkainen është një edukator finlandez me përvojë. Fillimisht biolog dhe gjeograf, ka punuar si mësues, udhëheqës projekti dhe drejtor në shumë nivele të ndryshme arsimore. Çështjet e saj kryesore kanë qenë në fushën e zhvillimit të qëndrueshëm dhe bashkëpunimit ndërkombëtar. Tani fusha më e rëndësishme është Studimi i Futures dhe ajo po bën studimet e saj në Universitetin e Turkut në Finlandë.
Pre-rimorkio e ngjarjes: https://www.youtube.com/watch?v=5BKEtruJAEw

Hapur për të gjithë, dhe kryesisht i dedikuar për Mësuesit e AAP, Studentët e Shkencave Sociale, Nxënësit e AFP-së.
Certifikatë në fund të seancës!
Ngjarja është FALAS, por ju duhet të plotësoni formularin e mëposhtëm për të marrë pjesë!
https://forms.gle/daKr2A7ca3iBVRdd8

7 Maj 2019 / 09:30-13:00
 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies