Hamendjet e një lapsi

Një ekspozitë e artistit Ramazan Memishi, e cila hapet nga 1-8 shtator në Tiranë, në Galerinë Kalo. Memishi është një artist i njohur shqiptar.  Ai ka hapur ekspozita personale dhe ka qene pjese e ekspozitave kolektive ne shtete te ndryshme. Punon ne teknika te ndryshme : vizatim, grafike, picture, skenografi, sculpture, tapiceri dhe piktura murale.. Ka kryer udhetime studimi ne Gjermani, Belgjike, France, Angli, Skoci, Kosove, Maqedoni etj. Ka vepra ne fondin e Galerise Kombetare te Arteve, Tirane dhe koleksione private ne Shqiperi, France, Gjermani, Skoci etj

Data:  1-8 shtator

Vendi: Galeria Kalo

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies