Tirana Photo Festival 2019

Tirana Photo Festival është një event vjetor fotografie që organizohet nga DMO Albania Tirana Photo Festival 2019 është edicioni i dytë i festivalit më të madh fotografik në Shqipëri. Këtë vit zhvillohet nga 8-15 tetor. Qëllimi i këtij Festivali gjithëpërfshirës është të vendosë fokusin në artin e fotografisë përmes konkursit të fotografisë, ekspozitave, seminareve, foto tour si dhe të angazhojë sa më shumë artistë të rinj. https://www.tiranaphotofestival.com/

Data: 8-15 Tetor 2019

Tirane, Albania

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies