Festivali i Fëmijëve

Ngjyrat turke shpalosen në Amfiteatër!
Ejani të gëzojmë në Festivalin e Fëmijëve, në kuadër të Festës së Fëmijëve, ditën e shtunë më 27 prill, ora 10:00 -18:00 në Amfiteatrin e Tiranës

Programet:

-Koncert nga Orkestra e të Rinjve të Shkollës së Mesme të Arteve të Bukura të Stambollit "Aydın Doğan" (Performanca Speciale)
-Performanca Kërcimi, Muzike dhe Sporti nga Shkolla Fillore "New York", Shkollat Ndërkombëtare Maarif të Shqipërisë
-Grupi i Valleve Popullore të Edirnesë
-Performanca Baleti Solo dhe Kërcimi
-Performanca nga "Liceu Artistik Jordan Misja"
-Performanca Kërcimi dhe Muzike nga "Shkolla Mustafa Kemal Ataturk" në Zall-Herr dhe Sauk

27Prill, 10:00-20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies