Festivali i Pijeve dhe te Ushqimeve

Edicioni 4rt, Food & Drink Festival 2019!


Ne datat 10-12 Maj, 2019 ne Expocity Albania! 
Me mbeshtetjen e: Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Rezervo daten!


Per me teper info, kontaktoni marketing@expocity.al

May 10-12, 2019 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies