Engjëjt e Amerikës

Teatri Kombëtar sjell premierën e një prej produksioneve më të mëdha të tij, "Engjëjt e Amerikës" në datat 2- 3-4-5 Maj, ora 19:00. Kryevepra e Anthony Kushner, do të vijë në skenën e madhe të arTurbina nën regjinë e Arben Kumbaros. Interpretojnë: Genti Deçka, Helidon Fino, Luiza Xhuvani, Laert Vasili, Donald Shehu, Indrit Çobani, Ina Gjonçi, Luli Bitri, Vasjan Lami. Perkthyes: Ilir Baçi, Skenograf: Adi Kapo, Kostumograf: Berina Kokona, Kompozitor: Endri Sina, Koreograf: Kozeta Bakiu Rezervimet në ☎️04 222 30 22 09:00-13:00 dhe 16:00-19:00. 
KUJDES! Shfaqja nuk është e përshtatshme për publikun nën 16 vjeç!

Data 2-3-4-5 Maj, 19:00.