Filmat vizatimore te viteve 1990 Thesaret e Arkivit tek KOD

Filmat vizatimore te viteve 1990 - Kuruar nga Arkivi Qendror Shteteror i Filmit, 48 minuta filma te animuar shqiptar do projektohen ne prezence te artisteve: Artur Dauti, Ergys Faja, Artan Maku, Albert Malltezi, Rikarda Nova, Stefan Taçi dhe Shaqir Veseli. Te ftuar gjithashtu studente te Liceut Artistik, Akademise se Arteve dhe ERG - Shkolles se Artit Grafik - Bruksel.
Ju faleminderit:
Artur Dauti
Ergys Faja
Artan Maku
Albert Malltezi
Rikarda Nova
Stefan Taçi
Shaqir Veseli

19 Prill, 18:00-20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies