5 Maj - Dita pa makina

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” dhe Sheshi “Nënë Tereza”

-Ora 08:00-16:00 Panairi i antikuarëve të Tiranës
-Ora 09:00 Ceremoniali i skulpturave të Partizanëve
-Ora 09:00 Open Muze
-Ora 10:00 Kori i Shkollave të Mesme
-Ora 10:00-18:00 Shfaqje e filmave të vjetër shqiptarë me temë nga LANÇ
-Ora 10:30 Performancë e 50 balerinëve
-Ora 19:00- 21:00 Këndojmë kënge partizane në sheshin Nënë Tereza

 Sheshi Skënderbej

-Ora 10:00-11:00 Koncert me korin e Liceut Artistik kombinuar me shfaqje aktrimi të fëmijëve të QKKF
-Ora 10:00-13:00 Organizimi i një minipoligoni qitje dhe Paintball

 5 Maj 2019, 08:00-16:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies