Dita e Tokes- ekspozite

22 Prill 2019 – Dita e Tokës...eja tek REJA për të takuar një copëz natyrë!
Të gjitha qeniet e gjalla kanë vlera të paçmueshme dhe secili organizëm luan një rol të veçantë në rrjetën e ndërlikuar të jetës. Ne duhet të punojmë së bashku për të mbrojtur llojet e rrezikuara dhe të kërcënuara. Në ditën e Tokës po iu kërkojmë të bashkohemi me fushatën për Mbrojtjen e Llojeve tona.
Me qëllim edukimin dhe rritjen e vetëdijes për shkallën e përshpejtimit të zhdukjes së miliona llojeve dhe shkaqet dhe pasojat e këtij fenomeni.
Në këtë kuadër REJA mirëpret në Tiranë ekspozitën e fotografive të Lagunës së KuneVainit. Kjo e fundit është një ekosistem natyror-lagunorsi dhe një nga lagunat më të rëndësishme të bregdetit shqiptar të Adriatikut. Ajo është zona e parë e mbrojtur në Shqipëri, e shpallur e tillë qysh prej 1940.

E Hene, 22 April

Reja, Tirana

10.00-16.00h

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies