Dita e Tokës te Reja

    Dita e Tokes te Reja ne Tirane

Në kuadër të “Edu dhe Dita në Re”, me rastin e Ditës së Tokës,

vjen në Re Panairi i Tokës!

Drejtoria e Mjedisit, pranë Bashkisë Tiranë, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit dhe Reja, ftojnë nxënësit me pikturat e tyre, për mbrojtjen e shtëpisë tonë të përbashkët; Tokës!

Të premten, prej orës 10:30!

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies