Panairi i Tokës

Në kuadër të “Edu dhe Dita në Re”, me rastin e Ditës së Tokës,
vjen në Re Panairi i Tokës!
Drejtoria e Mjedisit, pranë Bashkisë Tiranë, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit dhe Reja, ftojnë nxënësit me pikturat e tyre, për mbrojtjen e shtëpisë tonë të përbashkët; Tokës!
Të premten, prej orës 10:30!

Te Reja, close to Art Gallery

Tirana

Ora: 10.30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies