RetroPublik

Projekti RETRO - DPSHTRR organizon në datën 24 Prill 2019, ora 09:00 -16:00, ''RETROPUBLIK'' në ambientet e COD - Center For Openness And Dialogue. Dëgjesë dhe workshop mbi propozime për themelimin e rregullave dhe përmirësimin e akteve ligjore për mjetet me interes historik dhe koleksioni.

Të ftuar:
🔸Të apasionuar dhe koleksionistë të mjeteve historike
🔸Klube dhe Shoqata
🔸Restaurues dhe mjeshtra
🔸Përfaqësues nga biznese në fushën e automobilizimit
🔸Specialistë të sektorit automotiv
🔸Përfaqësues politikash e shërbimesh të transportit rrugor

Dëshiron të marrësh pjesë?
Na shkruaj te www.retro.al
Pranimi deri në 19 Prill 2019, ora 22:00!

E merkure, 24 Prill 2019  ora 09:00-16:00
 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies