Festivali i Vallëzimit në Shqipëri

Festivali i Vallëzimit në Shqipëri Katër ditë të veçanta me salsa, bachata, kizomba, semba, afrohouse. Më shumë se 12 orë Workshop Festa e Dress Code-it Salsa, Bachata, Kizomba Tour Tirana ne diten e 18 Prillit dhe Preparty "VENUES" E enjte 18 prill ne "La rosa negra"

E premte 19 Prill ne Plaza Hotel , Kodi i fustanit të bardhë dhe të artë

E shtunë, 20 prill Gala Night ne Plaza Hotel Kodi i veshjes së zezë dhe të kuqe E diel 21 Prill ne Plaza Hotel Kodi Pink Dress

Touch Dy dysheme vallëzimi: Urban Kiz & Kizomba dhe Salsa & Bachata Room Per me shume info: Kizal Net

19-21 Prill 2019  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies