Dajti Trail Running

    Dajti Trail Running Tirana

Rruga drejt Malit të Dajtit nga Tirana është projektuar ekskluzivisht për të ofruar pjesëmarrësve një kombinim të sportit dhe aventurës me jetën e gjallë të qytetit të Tiranës.

Pershkrim dhe detajet mbi garen

Gara fillon të dielën më 21 prill 2019. Trajektorja e Dajtit do të jetë e ndarë në tre gara: gjysëm maratonë, 10 K dhe 5K garë nëpër shtigjet spektakolare të malit të Dajtit.

Kjo është një garë që ndjek një trajktore dhe që kërkon përgatitje të mirë fizike. Rekomandohet që garuesit të stërviten për javë përpara garës për ngjitje.

Për më shumë informacion dhe si të regjistroheni kontrolloni faqen zyrtare të internetit: http://trailrunningalbania.com/dajti-trail/

Data: 21 Prill 2019

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies