Shkelzen Doli koncert ne Sheshin Skenderbej

"Shkëlzen Doli - Albanian Soul"(muzikë e përzgjedhur shqiptare), është tituli koncertit të madh që do të japë artisti shqiptar më fame botërore, Shkelzen Doli në Sheshin Skënderbej më 23 shtator 2017. Koncerti do të jetë në qiell të hapur, duke u dhënë mundësinë gjithë qytetarëve të ndjekin.   Shkëlzen Doli (i lindur në 9 gusht 1971 në Elbasan, Shqipëri dhe  u rrit në GJakove Kosovë. Ai është një violinist shqiptar që sot luan me Orkestrën Filarmonike të Vjenës

Data:  23 Shtator 2017

Ora: 20:30

Vendi: Sheshi Skenderbej, Tirane   

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies