Swing Marathon IV Tirane-Shkoder

    Swing Marathon IV Tirane-Shkoder

Hemingway Fan Club Albania organizon Swing Marathon Edicioni IV

Andrra N’tren rikthehet edhe këtë vit në 30 Prill, Ditën Ndërkombëtare të Xhazit.

Nisja me tren bëhet nga Tirana me destinacion në Shkodër.

Për 12 orë do të këtë atmosferë fantastike me muzikë, ngjyra, të qeshura dhe hare në udhëtimin me tren dhe ndalesat në rrugicat e Shkodrës, Kafesë së Madhe dhe në Teatrin e Migjenit, i cili këtë vit festoon 70-vjetorin e hapjes.

Për më tepër informacione kontaktoni me Hemingway Bar.

Data: 30 Prill 2019

Nisja nga Tirana 12:00 pm, mbërritja në Shkodër 15:00

Nisja nga Tirana 16:00, mbërritja në Shkodër 18:30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies