Festivali Ndërkombëtar Shqiptar i instrumenteve të Tunxhit-Edicioni IV

    Festivali Ndërkombëtar Shqiptar i instrumenteve të Tunxhit-Edicioni IV

“International Albanian Brass Festival” ose “Festivali Ndërkombëtar Shqiptar i instrumenteve te Tunxhit” organizohet nga Shoqata “ Artistët Interpretë” me President Z. Andrea Canaj dhe Drejtor Artistik Z. Ilir Kodhima. Ky është edicioni i katërt, i cili do të mbahet nga 22 Prilli deri në 27 Prill 2018, me artistë të ftuar nga disa vende të ndryshme të botës: Gergley Sugar (Austri), Orsolya Korcsolan (Austri), Yulia Malikova (Rusi), Marco Pierbon (Itali), Iris Hasani (Shqipëri), Gregory Jones (SHBA), Busina Brass Quintet (Kroaci), Aldi Preza (Shqipëri), Besa Ahmeti (Kosovë), Hrvoje Pintaric (Kroaci), Kledia Toshi (Shqipëri), Dorian Cene (Shqipëri), Jurgen Albarjami (Shqipëri), Ansambli Shqiptarë i Tunxhit, Enis Mullaj (Shqipëri), Ergjes Spahiu (Shqipëri), Ismet Vejseli (Maqedonia e Veriut) studentë praktikantë, Eric DJ (Shqipëri).

Më shumë informacioni, klikonin në faqen e tyre: International Albanian Bass Festival

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies