E shtuna e mbrëmjes Latine te Reja

    E shtuna e mbrëmjes Latine te Reja ne Tirane

E shtuna e mbrëmjes Latine te Reja

Data: 6 Prill 2019

Ora: 19:00

Vendi: Reja, Tirane, Albania

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies