Dashurite e Virgjereshes Madalene

    Shfaqje teatrale ne Tirane, evente ne Tirane

Në datat 6 dhe 7 Prill ora 20:00 në sallën Goethe vjen shfaqja “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë”.
Monodramë e shkruar nga shkrimtari shqiptar, Ridvan Dibra, rrëfen historinë e Madalenës, në tri fazat e jetës së saj, fazat kyçe të një femre, siç thotë autori.

April 6-7th, "Kujtim Spahivoglli" Theater, Tirana 20:00 h