Olen Cesari - Live in Tirana 2019

Kthehet në Shqipëri Olen Çezari, me grupin e tij “International Clandestine Orchestra” me qëllim që të përsërit suksesin e kaluar dhe ta tejkaloj, duke rivënë në skenë një tjetër event të paharrueshëm.


Biletat shiten te Pallati i Kongreseve.
Nga data 3 Prill 2019. 9am - 9pm.

E marte,  23 Prill 2019

Ora: 7 PM – 10 PM

Pallati i Kongreseve 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies