Travel Blog Tour 2019

    Travel Blog Tour 2019 Tirana Albania

Aktiviteti më i madh mediatik për promovimin e Turizmit në Shqipëri. 10 bloggerë udhëtmi Italian do të vizitojnë Shqipërinë për 5 ditë dhe do të ndajnë përshtypjet e tyre në rrjetet sociale.

Ne duam t'i tregojmë të gjithëve se sa e bukur është Shqipëria, vendi më mikpritës në botë!

Shih më shumë në eventin në Facebook!

Data: 15-20 Prill

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies