Ekspozitë ‘10 fjalët e frankofonisë’ në qendren COD Tiranë

    Ekspozitë ‘10 fjalët e frankofonisë’ në qendren COD Tiranë

LETËRSI, EKSPOZITË, KINEMA

Ekspozitë ‘10 fjalët e frankofonisë’ dhe shfaqje  « Film me metrazh të shkurtër » - 28 mars, ora 17:30 - COD / tek Kryeministria

Çelja e ekspozitës « 10 fjalët e frankofonisë », gjatë së cilës do të ekspozohen shprehje murale të krijuara nga nxënësit që mësojnë frëngjisht nëpër shkolla të ndryshme shqiptare dhe që punojnë mbi një temë të përbashkët: Çfarë është frankofonia? Me këtë rast do të shfaqen edhe sekuencat më të mira me metrazh të shkurtër të nxënësve mbi temën : “Në të ardhmen, do të bëhem...”, në kuadrin e konkursit “Film me metrazh të shkurtër”.

Organizuar nga: Ambasada e Francës, Rrjeti i Aleancave Franceze, COD

Data: 28 Mars 2019

Ora: 17:30

Vendi: COD Center

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies