Latin night te Reja

    Latin Night te Reja ne Tirane

Digj disa kalori, largo dhe energjitë negative, në mënyrën më të shëndetshme, mëso edhe disa hapa të reja!

Në kuadër të “Edu në Re, Sport dhe Netë në Re”, te Latini Dance Center bashkëpunon me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit dhe risjellin latinet te Reja.

 Data: 27 Mars 2019

Ora: 19:00- 23:00

Vendi: Reja (Perballe Galerise Kombetare te Arteve)

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies