Princess Rally Albania 2019

    Princess Rally Albania 2019 Gara me makina ne Tirane, evente ne Tirane

Princess Rally është një një garë që është krijuar në vitin 1929 me “Paris Saint-Raphael Ladies Rally”, dhe që atëhere është krijuar pothuajse çdo vit dhe ka krijuar një traditë në shumë vende të botës. Ky është edicioni i pestë i këtij organizimi në Shqipëri dhe pas suksesit të garave të para do të vijë në një format të madh, të gjatë dhe më të plotë.

Princess Rally është një garë më makina në të cilën marrin pjesë vetëm femra dhe është eventi i vetëm i motor-sportit në Shqipëri, i menduar dhe i krijuar posaçërisht për femra dhe sipas shijes së tyre.

Më shumë informacion mbi programin dhe si të merrni pjesë në garë i gjeni në faqen e tyre online  http://princess.rallyalbania.org/

Data: 29 Mars 2019

Trajektorja: Tiranë-Korçë-Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies