Bridges of Musical Tradition 2- koncert muzikal ne Tirane

    Bridges of Musical Tradition 2- koncert muzikal ne Tirane

" BRIDGES OF MUSICAL TRADITION 2 ", koncerti ku ndërthuren hite të këngës dhe melodive greke me ato shqiptare, të përzgjedhura nga krijmtaria më e suksesshme e kompozitorëve më të shquar grekë dhe shqiptarë të gjysmës së dytë të shekullit XX.

Data: 23 Mars 2019

Vendi: Qendra Kulturore e Katedrales Orthodhokse

Më shumë info: 067 632 7313

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies