Krraba N'Fest- festojmë pranverën në Krrabë

    Krraba N Fest- Feste ne Krrabe evente pinkik Trane

Këtë fundjavë festojmë pranverën në Krrabë! Aktivitete për çdo moshë nën ritmet e muzikës folklorike, piknik, hiking, sporte, panair - agro ushqimor dhe shumë argëtim. Merrni miqtë tuaj dhe ejani për të kaluar një fundjavë ndryshe! Ju presim të Dielën, 24 Mars, nga ora 11:00 në Krrabë të festojmë dhe kujtojmë ritet e pranverës.