Ballo Vjeneze 2019 në Tiranë - Edicioni II

    Ballo Vjeneze 2019 në Tiranë - Edicioni II, evente ne Tirane, aktivitete ne Tirane

Pas suksesit të edicionit të parë, që solli eksperiencën mahnitëse të Valsit Vjenez, muzikës së mrekullueshme dhe performancat e shkëlqyera artistike, vjen sërish edicioni i dytë ti Ballos Vjeneze në Tiranë.

Ballo Vjeneze do të zhvillohet ditën e Premte, më 12 Prill 2019, në Pallatin e Kongreseve, duke mbledhur bashkë miq Shqiptarë dhe Austriake, personalitete, njerëz të biznesit, artistë dhe çdo qytetar që ka pikë të dobët muzikën klasike dhe valsin vjenez. Nën kujdesin e Bashkisë së Vjenës dhe Bashkisë së Tiranës, jemi të bindur se ky edicion i Ballos Vjeneze në Tiranë do të konsolidojë këtë traditë të mrekullueshme, prezente në metropolet më të rëndësishme të botës.

Data: 12 Prill 2019

Vendi: Pallati i Kongreve, Tiranë, Shqipëri

Më shumë info: www.ballovjeneze.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies