Panairi Work and Study në Tiranë

    Panairi Work and Study në Tiranë

 

Ende i papunë?

Paniri “Work and Study" për një karrierë të suksesshme dhe studime drejt universiteteve më të mira në Shqipëri. Për herë të parë në këtë edicion të dhjetë do të jenë pjesëmarrës universitetet më me zë në Europe.

Bëhu pjesë dhe ti!

 

Tel: 045 800 939

e-mail: panairi-ws@cci.al

Vizitoni faqen web: www.workstudy.al

Data: 26/27/28 Prill 2019

Vendi: Muzeu Historik Kombetar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies