Ekspozitë e Piktorëve Ulqinak në Tiranë

    Ekspozitë e Piktorëve Ulqinak në Tiranë

Ekspozita e piktorëve akademik të Ulqinit në Muzeun Historik Kombetar në Tiranë më 22 mars 2019 në ora 18:00

Në këtë ekspozitë do të prezantohen punimet e piktorëve nga Ulqini:

Bilal NIKEZIQ, Edin KAPLLANI, Gjergj NOC MARTINI, Jozo KOCOVIQ, Mersiha Resulbegoviq - MAVRIQ, Naser HASA, Rudi GOGA, Vahida NIMANBEGU

Data e hapjes: 22 Mars 2019

Ora: 18:00

Vendi: Muzeu Historik Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies