Kush tjetër nëse jo ne? (Film)

    by Goethe-Zentrum by Goethe-Zentrum by Goethe-Zentrum by Goethe-Zentrum

Seks, liri dhe revolucion. Në fillim të viteve gjashtëdhjetë, Bernard Vesper, djali i autorit nazist Will Vesper, takohet me shokun e tij Gudrun Ensslin. Së bashku ata duan të ndryshojnë botën; ata humbasin veten në rrugën e tyre: fillimet e terrorizmit gjerman, tregimet e një dashurie të madhe të dështuar, shkatërrimi dhe vetë-shkatërrimi.  

Ky event organizohet nga Goethe-Zentrum

Data: 13.06.2019  

Ora: 19:00-21:00  

Vendi: Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi" in Kinostudio, Tirana Më shumë info gjeni në eventin në Facebook / Homepage.

Biletë: Hyrja falas!

Gjuha: Gjermanisht me titra anglisht.