Vrojtimi i botës- Film gjerman me titra anglisht

    by Goethe-Zentrum by Goethe-Zentrum by Goethe-Zentrum by Goethe-Zentrum

Dy burra po eksplorojnë botën. Njëri përqendrohet në të dukshmen, tjetrën në të imagjinueshmen. Alexander von Humboldt udhëton për në Amerikën e Jugut për të matur kontinentin dhe për të zbuluar një jetë të huaj. Carl Friedrich Gauss, vjen nga një familje e varfër, hulumton në shtëpi mbi tavolinën e tij dhe bëhet një matematikan i famshëm. Një realizim i jashtëzakonshëm letrar. 

Ky event organizohet nga Goethe-Zentrum

Data: 16.05.2019  

Ora: 19:00-21:00  

Vendi: Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi" in Kinostudio, Tirana Më shumë info gjeni në eventin në Facebook / Homepage.  

Biletë: Hyrja falas!

Gjuha: Gjermanisht me titra anglisht.

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies