Unë dhe Kaminski (film)

    by Goethe-Zentrum by Goethe-Zentrum by Goethe-Zentrum

Kritiku i artit Sebastian Zöllner po kërkon suksesin e madh: ai dëshiron të shkruajë një libër zbulesash për Manuel Kaminski, "piktor i verbër"; Student i Matisse dhe shok i Picasso thuhet se është verbëruar. Zollner bie në gjurmët e tij, depërton në mënyrë të paskrupullt në jetën e tij, vjedh disa nga fotografitë e tij të vonshme dhe e josh atë në një udhëtim për në Belgjikë. Atje duhet të jetojë dashuria e rinisë së Kaminskit Tereza, e supozuar se kishte vdekur.  

Ky event organizohet nga Goethe-Zentrum

Data: 11.04.2019  

Ora: 19:00-21:00  

Vendi: Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi" in Kinostudio, Tirana Më shumë info gjeni në eventin në Facebook / Homepage.  

Biletë: Hyrja falas!

Gjuha: Gjermanisht me titra anglisht.

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies