Festivali Ndërkombëtar Kulturor 'Fije Bari' në Tiranë

    Fije Bari Festival Tirane

Festivalit Multikulturor "Fije Bari", nje mozaik veprimtarish te përditshme kushtuar kulturës, letërsisë, artit, turizmit dhe gastronomisë ne pikëtakimet e këtyre te fundit me librin dhe botimet dhe edukimit përmes kulturës. Festivali është i hapur për personalitetet e kulturës, autoret dhe botuesit, agjencitë turistike ingoing-outgoing, specialiste te eno-gastronomisë; specialiste dhe aktiviste për mbrojtjen e mjedisit; nxënësit e shkollave dhe studentet, te rinjtë e tërhequr pas kulturës.
Në Skenën qendrore të Festivalit: promovime librash; show gastronomike me ngasje nga librat dhe letërsia,prezantim i itinerareve turistike; show muzikore; show koreografike; instrumentiste, recitues, ore leximi, leksione te hapura.

Data: 29-31 Maj 2019

Vendi: Muzeu Historik Kombetar

Më shumë info: Linku eventit në Facebook

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies