Almanya-film komedi gjermane

    by Goethe-Zentrum Almanya german movie comedy in Tirana Albania, events in Tirana

Në 1964 Hüseyin Yilmaz vjen në Gjermani nga Turqia. Më vonë ai tërheq gruan dhe fëmijët e tij. Tani është mbesa e tij, që tregon historinë familjare me përzemërsi dhe humor - ndërsa klani është rrugës për pushime në vendin e origjinës. Ku është atdheu i vërtetë? Për këtë secili prej tyre duhet të pyesë veten.

Ky event organizohet nga by Goethe-Zentrum

Data:7 Mars 2019

Ora: 19:00-21:00

Vendi: Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi" in Kinostudio, Tirana

Më shumë info gjeni në eventin në Facebook.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies