Muzikë live në bar Prohibition

    Muzikë live në bar Prohibition Tirana

Bar Prohibition organizon çdo javë mbrëmje me muzikë akustike, ku të huajtë që jetojnë në Tiranë Shqipëri mund të bashkohen, të njihen me njëri-tjetrin dhe të ndajnë eksperiencat e tyre. Bari është i hapur për të gjithë ata që pëlqejnë koktejlet interesante, muzikën e mrië dhe njohje të reja.

Data: 2 Mars

Vendi: Prohibition Bar, Rruga 'Vaso Pasha

E-mail: prohibitionspeakeasybar@outlook.com 

Kontakt: +35568 879 6010

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies