E mërkura me muzikë akustike në Bar Prohibition

    E mërkura me muzikë akustike në Bar Prohibition

Kaloni ndryshe këtë mbrëmje të mërkure me muzikë akustike të luajtur nga Mario Dorre.

Ku? Në Prohibition Speakeasy Cocktail Bar

Ora 8 pm

Data: 27 Shkurt 

Vendi: Prohibition Bar, Rruga 'Vaso Pasha

E-mail: prohibitionspeakeasybar@outlook.com 

Kontakt: +35568 879 6010

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies