Opera 'La Boheme' në Pallatin e Kongreseve

“La Bohème” e Giacomo Puccini, një nga historitë më të njohura dhe të paharrueshme operistike vjen nga trupa e Teatrit Kombëtar të Operas, Baletit në Pallatin e Kongreseve në datat 16-17-18-19 Mars, ora 19:00.

Biletat shiten në sportelin pas Pallatit te Kongreseve, nga ora 10:00 deri ne oren 20:00.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies