Dita e Verës në Tiranë

    Dita e Veres ne Tirane

Lojëra, argëtim, karnavale, koncerte, sport, face painting e plot aktivitete të tjera për fëmijë e të rritur për Ditën e Verës 2018 më 14 Mars, ora 9:00 te Parku i Madh i Liqenit.

Data: 14 Mars 2019

Ora: 09.00-15.00

Vendi: Liqeni i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies