Samiti i Diasporës-aktivitete në Tiranë

    Samiti i Diasporës-aktivitete në Tiranë

Një sërë aktivitesh do të organizohen në Tiranë me rastin e Samitit të Diasporës.

28 SHKURT

Panairi i Artizanëve te Pazari i Ri

Ansambli i Tiranës- Kalaja e Tiranës

1 MARS

Eja Luaj në Parkun Tënd- Parku Rinia

Panairi i Artizanëve- Pazari i Ri

Performancë e Bandës Frymore- Sheshi Skënderbej

 

2 MARS

Panairi i Artizanëve- Pazari i Ri

E shtunë në Parkun e Liqenit

Data: 28 Shkurt, 1-2 Mars

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies