Colour Day Festival Albania 2019

Colour Day Festival kthehet në Shqipëri dhe është gati të transformojë Sheshin Nënë Tereza në një telajo të madhe me njerëz të ngjyrosur. Festivali po bëhet gjithnjë edhe më i madh. Nëse vitin e kaluar ishte fantastik, këtë vit do të jetë edhe më i mrekullueshëm! Ruaj ditën, sepse më 18 Maj do të jetojmë një eksperiencë që do të na ndryshoj perceptimin e jetës!   Kur 18 Maj 2019 Ku Sheshi Nënë Tereza, Tiranë, Shqipëri Çfarë do të ndodhë? Pika shitje të ngjyrave Performanca të veçanta, surpriza dhe aktivitete Live të këngëtarëve, DJ dhe bendeve të njohur në mbarë shqiptarinë dhe botën Biletat pre-sale: http://bit.ly/colourdayfestival_albania_tickets Shitja fillon me 18 Shkurt 2019

 
 
 
 
 
TAGS: Colour Day Festival Albania 2019, Color Day Festival Albania, Colour Day Festival Tirana Albania 2019, Colour Day Albania, Evente ne Tirane Shqiperi, Evente ne Maj ne Tirane, Festivali i Ngjyrave ne Tirane

Për më shumë informacion:

EMAIL: albania@colourdayfestival.com

TEL: +355 67 204 7800