Soul kitchen (Movie) organizuar nga Goethe-Zentrum

    Soul kitchen (Movie) organizuar nga Goethe-Zentrum

Film komedi (gjermanisht), me titra shqip dhe gjerman.

"Soul Kitchen" në Hamburg-Wilhelmsburg nuk mund të jetë thjeshtë një restaurant gourmet. Atje greko-gjermani Zinos( Adam Bousdoukos) u shërben klientëve të tij të përhershëm, tortë peshku me sallatë patatesh, hamburger dhe makarona në furrë.Një vend idilik në një sallë të braktisur industriale, ku gjithashtu luhet muzikë e mirë: Soul, Funk, Rembetiko. Kuzhinieri i ri dhe i çuditshëm Shayn (Birol Ünel) mund të krijojë pjata fantastike, por nuk duron dot klientët më të rregullt. Eventi organizohet Goethe-Zentrum

Data:21 Shkurt 2019

Ora: 19:00-21:00

Vendi: Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi" in Kinostudio, Tirana

Më shumë info gjeni në eventin në Facebook.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies