The Donald- ekspozitë nga Avni Delvina

    The Donald- ekspozitë nga Avni Delvina

Ekspozita e titulluar “The Donald” e piktorit Avni Delvina do të shfaqet në Muzeun Historik Kombëtar nga datat 17-23 Shkurt.

Data: 17 Shkurt-23 Shkurt

Oraret: 09:00 deri në 13:00 dhe nga ora 17:00 deri në orën 21:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies