Shën Valentini në Bar Prohibition

    Shën Valentini në Bar Prohibition ne Tirane Shqiperi

Nëse jeni çifit që ju pëlqejnë koktejlet, atëherë Prohibition Bar është vendi ku duhet të shkoni këtë Shën Valentin. Në mbrëmjen e 14 Shkurtit, Prohibition mirëpret çiftet dhe i fton të shijojnë koktelje fantastike të kohës së ndalimit të alkoolit. Gjithashtu do të shpërndahen kupona fitues për pijet që do të konsumohen nga ora 8pm deri në 10 pm. Fituesit do të marrin një shishe shampanjë për të festuar Shën Valentinin nën ritmet e muzikës akustike nga ora 8 e mbrëmjes deri vonë.

 Data: 14 Shkurt

Vendi: Prohibition Bar, Rruga 'Vaso Pasha

E-mail: prohibitionspeakeasybar@outlook.com 

Kontakt: +35568 879 6010

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies