Festa e Çokollatës në Tiranë

    Festa e Çokollatës ne Tirane

Për herë të parë në Tiranë do të mbahet Festivali i Çokollatës.

Më 7 Shkurt, ora 18:00 në Kalanë e Tiranës bëhuni gati për t’u ëmbëlsuar me shijet e Tiranës.

Data: 7 Shkurt

Ora: 18:00

Vendi: Kalaja e Tiranes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies