Anibar on tour në Tiranë

Anibar në bashkëpunim me Reja.al organizon natën e filmave të animuar në Tiranë si pjesë e Anibar on tour. Prej orës 21:00 të martën me 8 gusht bashkohuni për të parë një program të kuruar posaqërisht për këtë event, dhe për të përjetuar një pjesë se çka ndodhë gjatë Festivalit Ndërkombëtar të Animacionit Anibar për t’u futur në botën e pafund të animaciont.

Data: 08/08/2017

Ora 21:00

Vendi: Te Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies