'Përjetësia femërore', ekspozitë me piktura kushtuar ndër vite gruas shqiptare

    Ekspozite ne Tirane

Në ekspozitën “L'eterno femminino” gjejmë vepra ku shfaqet figura e gruas malësore me veshjen tipike tradicionale, plot kolorit të spikatur. Kjo ekspozitë bën bashkë autorë të brezave të ndryshme të artit shqiptar të Nëntëqintës, që nga fillimet, periudha e vetizolimit e deri te shprehjet bashkëkohore të ditëve tona.

Në këtë “valle dëfryese” paraqiten vepra në pikturë, skulpturë, fotografi, vizatime etj.

Kuruar nga Artan Shabani.

Data: 4 Shkurt- 30 Prill

Vendi: Rezidenca e Ambasadorit Italian në Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies